Logo GadgetGear.nl
Snap Spectacles 3
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Snapchat+ telt 1 miljoen betalende gebruikers

Snap, het bedrijf achter Snapchat, had er zes weken voor nodig. Het bedrijf noteerde in die zes weken 1 miljoen betalende gebruikers voor de premium dienst Snapchat+. De vraag is nu of Snapchat formeel ook een streaming dienst is geworden.

De introductie en het succes van Snapchat+ komt Snap goed uit. Het bedrijf had het al enige maanden lastig om financieel gezond te blijven. Met deze 1 miljoen abonnees trekt Snap nu zo’n $4 miljoen per maand aan extra inkomsten naar binnen. Nu klinkt dit voor de gemiddelde persoon als heel veel geld, maar het is maar de vraag of het echt genoeg is voor Snap. Er moet immers ook flink door ontwikkeld worden om de dienst interessant te houden voor + gebruikers en personeel kost veel geld.

Met Snapchat+ krijg je in totaal 11 features die niet beschikbaar zijn voor gewone gebruikers. Zo val je meer op bij beroemdheden, kun je via de desktop gebruik maken van Snapchat en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.