Logo GadgetGear.nl
Nina Schotpoort en de Ligier JS60L Sport Ultimate
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Ligier strikt TikTokker met de Ligier JS60L Sport Ultimate

Hoe snel de Ligier JS60L Sport Ultimate van 0 maar 45 optrekt (de maximum snelheid) is onbekend, maar het merk in brommobielen heeft nu een TikTok meisje gestrikt om erin te rijden.

Dat het merk een TikTok-meisje (Nina Schotpoort) strikt is niet heel raar. Steeds meer jongeren kiezen een brommobiel om vroeger het asfalt op te mogen en in de Hollandse winter en lente toch lekker droog te zitten.

De Ligier JS60L Sport Ultimate valt vooral op door de luxe inrichting. Echt ledere stoelen. Stoelverwarming (ook handig om je Happy Meal op warm te houden), Airco en Apple CarPlay (Sorry Android tieners, jullie hebben het budget kennelijk niet). Er zijn zelfs rode accenten op de remklauwen aangebracht om dat Brembo gevoel van echte sportbolides over te brengen op de brommobiel. Sterker nog, voor iedere jongere met de droom ooit in een groene Open Manta door het zuiden des lands de lokale snackbars af te karren, zit er ook een heuse dubbele knalpijp onder.

De Ligier JS60L Sport Ultimate kost in de lease €399 per maand, exclusief brandstofkosten. Een eenvoudiger model schuift voor €299 per maand de dealerdeuren uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.