Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LG bundelt 3 maanden Stadia Pro bij een nieuwe TV

LG maakt dan wel geen gebruik van Google TV als SmartTV platform, het heeft wel een deal met Google gesloten rondom Google’s Stadia game streaming dienst.

Het zal geen geheim zijn dat Google Stadia moeite heeft om te concurreren met diensten als Xbox GamePass en PlayStation+. Het is voor Google belangrijk zo veel mogelijk gebruikers kennis te laten maken met haar Stadia platform.

De deal omvat alle LG TV’s met WebOS 5.0 of hoger. Wanneer je op die TV’s gebruik maakt van Stadia Pro, krijg je een gratis abonnement van drie maanden, waarmee je toegang krijgt tot 50 games. Het is ook mogelijk 250 games via Stadia aan te kopen. Je hoeft alleen zelf een compatible controller te regelen, maar vrijwel iedere controller is tegenwoordig met Stadia te koppelen.

LG TV kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.