Nokia Purebook Fold 14
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Nokia komt binnenkort met 5 nieuwe laptops

Nokia zou volgends geruchten op korte termijn met nieuwe laptops komen. Niet geproduceerd door het Chinees-Finse HMD, maar door het Franse OffGlobal, een bedrijf in Frankrijk dat de licentie voor laptops onder het Nokia merk heeft.

Het merk OffGlobal bestaat pas sinds dit jaar en komt nu met de tweede lichting laptops. Waarschijnlijk gaat OffGlobal deze presenteren tijdens de IFA eind deze maand. Het zou gaan om twee 14 inch modellen, twee 15 inch modellen en een 17 inch model. Een 14 inch en 15 inch in de Lite series, een 15 inch en 17 inch in de Pro series en een foldable in de 14 inch series. Die laatste zou maar zo een model kunnen zijn waarmee OffGlobal echt het nieuws gaat pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.