Logo GadgetGear.nl
Cat Q10 5G
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Cat introduceert rugged 5G hotspot

Smartphone bouwer Bullit Group heeft gisteren de Cat Q10 5G gepresenteerd. Een rugged, 5G hotspot. De nieuwe hotspot voldoet aan de IP68 en MIL-SPEC-810H ratings, maar die bewoording suggereert het ontbreken van daadwerkelijke certificering.

Hoe dan ook, de hotspot zou zo goed als volledig stof- en waterdicht moeten zijn en ook tegen een stootje kunnen. Zo zou een val van 1,8 meter geen enkel probleem mogen zijn. De 5.300 mAh batterij moet een lange online tijd garanderen.

De hotspot is gebouwd op basis van de MediaTek T750 5G chipset en werkt al met WiFi 6E en kan gelijktijdig maximaal 32 apparaten bedienen. De 5.300 mAh batterij zou goed moeten zijn voor een gebruiksduur van 10 uur.

De hotspot krijgt een prijskaartje van €449 mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.