Logo GadgetGear.nl
Sony PlayStation VR Controllers
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Sony: PlayStation verkoopt minder games

Sony heeft met de presentatie van haar laatste cijfers een waarschuwing uitgedaan. De Japanners verwachten veel minder verkopen van games op haar PlayStation netwerk.

Sony wist in het afgelopen kwartaal 4% meer PS5 consoles in de winkelschappen te leggen, maar kennelijk mag dat de pret niet drukken. Het aantal exclusieve titels is dit jaar een stuk minder dan vorig jaar. Bovendien zijn we na de lockdown perioden minder gaan gamen.

Daarnaast loopt de winst in de categorie games terug omdat Sony, net als Microsoft, op overnamepad is om zo veel mogelijk games voor haar platform te garanderen. Zo kocht Sony niet al te lang geleden games uitgever Bungie die verantwoordelijk is voor de Xbox exclusive Halo en het bekende Destiny.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.