Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Rookmelder per vandaag verplicht op iedere verdieping

Vanaf vandaag is het verplicht op iedere verdieping van jouw woning een (slimme) rookmelder te hebben hangen. Met name voor koophuizen ligt de verplichting geheel bij jezelf.

Huurders zijn in veel gevallen namelijk afhankelijk van de verhuurder van de woning om rookmelders op te hangen. Dat wil zeggen, de verhuurder moet het regelen, maar als huurder kun je ook zelf stappen zetten wanneer de verhuurder de zaken niet op orde heeft.

Beschik je nog niet over rookmelders, denk er dan aan om contact op te nemen met je verhuurder of om zelf even langs de bouwmarkt te gaan. Ga je liever zonder rookmelder door het leven, check dan even bij jouw verzekeraar of je wel gedekt bent bij brandschade. Ongeacht of het wel of niet jouw verantwoordelijkheid is om ze op te hangen.

Rookmelder kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.