Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Discord Voice komt naar Xbox

De good old party chat van Xbox krijgt op haar eigen platform een belangrijke uitdager. Nu we steeds meer multi-platform gamen, willen we immers meerrrrrr. En Microsoft heeft geluisterd. Discord komt naar de console.

Binnenkort zal Microsoft de ondersteuning voor Discord Communities op de Xbox lanceren. Zo kun je gemakkelijker multiplatform gesprekken met jouw vrienden voeren. Discord zal vanaf vandaag beschikbaar zijn voor Xbox Insiders. Xbox outsiders moeten nog even wachten, maar kunnen binnenkort ook met Discord aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.