SEO Auto Linker
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Wij lanceren een nieuwe versie van onze WordPress SEO plugin

Inmiddels geniet jij al bijna 12 jaar van GadgetGear.nl door de kracht van WordPress. Via onze zusterorganisatie hebben we een nieuwe versie uitgebracht van onze eigen plugin waarmee we de interne linkbuilding over alle 40.000 pagina’s faciliteren. Een mooi voorbeeld van hoe wij ook graag teruggeven aan de WordPress community.

Het bijhouden van interne links op een grote publicatie als die van ons is namelijk een enorme klus. Bovendien is het in de praktijk lastig om alle redactieleden op de hoogte te houden van links die handig zijn om te plaatsen in een artikel. Denk bijvoorbeeld een link naar alle artikelen over Philips wanneer we het merk Philips tikken. Of naar de review van een smartphone wanneer we de naam van de smartphone in een artikel gebruiken.

Daarom werken we al jaren aan de SEO Auto Linker plugin op WordPress. Deze scant alle contact vlak voor deze naar de browser gaat en voegt waar logisch, automatisch links toe.

Met deze mogelijkheden voegen we iets toe aan het landschap van SEO plugins die er voor WordPress zijn. Om dit te onderstrepen, hebben we een klein handigheidje toegevoegd. De settings van onze plugin zijn voortaan te vinden in het menu van de SEO plugins die je al gebruikt. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar waar je onze SEO instellingen kunt vinden.

Een andere grote update is dat we meer vreemde karakters ondersteunen. Dit omdat we met name vanuit Azië veel verzoeken kregen om bredere ondersteuning op dit gebied.

Inmiddels is SEO Auto Linker in gebruik op 5.000+ WordPress blogs en we hopen dat dat er nog veel meer gaan worden. De ontwikkeltijd is overigens gesponsord door Digishock webdevelopment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.