Workshop website beveiliging in oorlogstijd

De oorlog rondom Oekraïne wordt ook online gevoerd door hackersgroepen. Die groeperingen hebben computerkracht nodig om hun aanvallen uit te kunnen voeren. Gisteren liet de MIVD al weten dat grote hoeveelheden Nederlandse routers zijn gehackt. Binnen het zusterbedrijf van GadgetGear.nl worden steeds meer hacks op webservers en websites gemeten. Om Nederlandse ondernemers te helpen zichzelf te beschermen, wordt een workshop georganiseerd.

WebsiteNazorg.nl heeft jaren geleden het beveiligen van, voornamelijk WordPress websites, tot een commerciële dienst verheven. Voor met name kleine ondernemers is het toepassen van goede beveiliging op de eigen website een prijzige aangelegenheid. Gezien het aantal hacks enorm toeneemt, loopt met name die groep enorme risico’s. Daarom heeft het bedrijf besloten om een workshop op te zetten waarin ondernemers gratis handvatten krijgen om de beveiliging van de eigen website te versterken.

Voor deze eerste workshop zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan tot dinsdagmiddag door een mail te sturen naar support@websitenazorg.nl. De workshop wordt aangeboden in samenwerking met BNI Best Business Online. Bij voldoende aanmeldingen zal de workshop worden herhaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.