Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Adaptive sync lijkt naar Chrome OS te komen

Google is de laatste tijd hard aan het werk om Steam ondersteuning aan haar Stadia product toe te voegen. Daarnaast lijkt Google hard te werken aan betere gaming ondersteuning voor haar Chrome OS, zodat fabrikanten meer ruimte krijgen om te differentiëren met Chrome OS hardware.

Tijdens haar Developer Summit liet Google al weten dat het binnenkort mogelijk zal zijn om Steam op Chromebooks uit te proberen. Met de komst van variable refresh rate in Chrome OS wordt het voor games mogelijk om de verversingssnelheid van het display aan te passen. Uiteraard moeten de displays daar wel ondersteuning voor bieden. Dat is aan de fabrikanten die met Chrome OS werken.

Het zou dus maar zo kunnen zijn dat we na de zomer de eerste Predator, ROG etc Chromebooks in de schappen gaan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.