RIP Google Currents

Google Currents Logo

Na Google+ gaat nu ook Google Currents offline. Google Currents was het zakelijke alternatief op Google+. Een sociaal netwerk voor op de werkvloer dus. Helaas wist deze dienst ook niet het succes te behalen waar Google op had gehoopt.

Google hoopt dat Google Currents gebruikers gaan overstappen op de combinatie van Google Spaces (alternatief voor Slack) en Google Chat. Die beiden worden ook dieper geïntegreerd in Gmail om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor de gebruikers.

Voor Meta, het moederbedrijf van Facebook, is dit ook wel lekker nieuws. Meer dan eens werd de vergelijking getrokken tussen de logo’s van de twee bedrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.