HBO Max
Arjan Olsder
Arjan Olsder

HBO MAX prijzen voor Nederland bekend, incl strak openingsaanbod

HBO MAX komt naar Nederland. Wie onbeperkt toegang wilt tot de werelden van Batman en The Walking Dead mag daarvoor een abonnementje aftikken. De prijzen van de streamer blijken hierin erg toegankelijk te zijn.

Het standaard abonnement laat je naar één scherm streamen op 720p resolutie en gaat €5,99 per maand (of €46,99 per jaar) kosten. Voor €7,99 per maand (of €59,99 per jaar) ga je tot 4K en op drie schermen tegelijk. Wie in maart een abonnement aangaat, krijgt de volledige looptijd 50% korting op het abonnement.

HBO liet ook weten dat alle bioscoopreleases van Warner Bros. Binnen 45 dagen op de streamer staan.

HBO MAX is onderdeel van Warner Media. Op dit moment is Discovery bezig met een overname van Warner Media. Discovery is ook eigenaar van Discovery+ waar onder anderen Eurosport onder valt. Het is de vraag of Discovery op termijn twee diensten naast elkaar wilt draaien, of dat Discovery er op een gegeven moment voor gaat kiezen het volledige aanbod bij elkaar te voegen.

Veel HBO MAX content staat op dit moment nog op Videoland, Netflix, Disney+, Ziggo Go en Prime Video. De verwachting is dat HBO die content snel weg zal trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.