HBO Max
Arjan Olsder
Arjan Olsder

HBO Max komt naar Nederland

Het duurde even, mogelijk doordat veel rechten bij Ziggo lagen, maar HBO Max komt naar Nederland. Op 8 maart mogen we de streamer tjokvol content van Warner Bros, DC en natuurlijk HBO zelf in Nederland verwachten.

Nederland is onderdeel van 15 nieuwe landen waar de dienst naartoe komt. Vorig jaar wist de streamer al voet in Europa te zetten wat het totaal aantal landen met HBO Max op 46 bracht. Na 8 maart komt het totaal op 61. Wat HBO Max hier gaat kosten, weten we nog niet.

Met de komst van HBO Max zal de streamer zeer waarschijnlijk zo snel mogelijk haar content van Ziggo Go, Netflix en Prime Video halen.

Ondertussen heeft AT&T haar aandelen in Warner Media, het moederbedrijf, verkocht. Dit is onderdeel van de afspraken over de fusie tussen Warner Media en de Discovery groep die na de fusie één geheel vormen. Of Discovery+ en HBO Max op termijn worden samengevoegd is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.