Arjan Olsder
Arjan Olsder

AMC+ komt eraan

Opnieuw gaat een televisiezender uit de VS solo in Europa. Kun je series als The Walking Dead en Better Call Saul nu nog op Netflix en Amazon vinden, moet je binnenkort opnieuw een abonnementje afsluiten.

MAC+ zal Europa binnenkomen via Spanje, maar in 2023 moet de televisiezender heel Europa dekken met haar aanbod. Samen met Europa trekt de zender dit jaar ook al Latijns-Amerika en Nieuw-Zeeland in. AMC was als reguliere zender al in Europa te vinden met eigen kanalen in Spanje, Portugal en Polen.

Met de komst zullen streamers als Ziggo Go, Netflix en Prime Video opnieuw een deel van hun catalogus verliezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.