Eindelijk vrije modemkeuze in Nederland

Netgear Nighthawk RAXE300

Sinds gisteren is het zo ver. Fabrikanten zonder toffe deals met de Ziggo’s van de wereld hebben er hard om gestreden en ze hebben gewonnen. Voortaan mag je zelf kiezen welk modem je gaat gebruiken met jouw internet abonnement. Nederland volgt daarmee in de voetsporten van Duitsland.

Nu dit mogelijk is, krijg je dus veel meer ruimte om te kiezen voor een modem dat beter past bij jouw type van internetgebruik. Ben je een gamer, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een modem dat een lage ping garandeert. Ben je ondernemer, wil je misschien een extreem veilig model. Of misschien wil je iedere keer weer de nieuwste WiFi standaard in huis. In al die gevallen krijg je nu dus de mogelijkheden om zelf te kiezen wat jij wilt. Naast dat internet providers zonder twijfel hun eigen voorkeur blijven aanbieden. Immers zal het gros van de internetgebruikers echt niet wakker liggen van het type modem dat ze in huis hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.