Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Nanoleaf stopt productie originele driehoeksverlichting

Nanoleaf kennen we allemaal als dé aanjager van ambient verlichting. Het eerste product was de iconische driehoek die bij geen streamer op de achtergrond mag ontbreken (en waar wij ook nog steeds verliefd op zijn). Inmiddels is er een compleet nieuwe generatie en daarmee stopt Nanoleaf met de oude driehoek.

Het ontwerp van de nieuwe driehoek is veel subtieler dan de oude driehoek. Daarnaast zit er veel meer technologie in waarvoor je bijvoorbeeld de rhythm module los moest aanschaffen. Bovendien zijn de oudere panelen nog niet geschikt voor aanrakingen.

Nanoleaf heeft laten weten de oude driehoeken softwarematig gewoon te blijven ondersteunen. Dus het is niet zo dat je jouw oude driehoeken meteen van de muur moet rukken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.