Logo GadgetGear.nl
Nanoleaf Essential Lightstrip
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nanoleaf eerst met Matter over Thread verlichting

Nanoleaf is misschien wel de meest innovatieve smart verlichtingsfabrikant als het gaat om verlichting dat deel uitmaakt van het interieur. Nu is het bedrijf ook nog de eerste die Matter over Thread weet aan te kondigen.

De komst van Matter ondersteuning in slimme verlichting is nog altijd zeer problematisch. Dit merken we aan de producten die wel heel mondjesmaat op de markt komen. Toch is het Nanoleaf gelukt om nu al met Matter ondersteuning te komen over de Thread communicatiestandaard. Zowel de slimme E27 lamp als de lightstrip van Nanoleaf zijn geschikt.

Nanoleaf kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.