Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Razer toont modulaire gaming desktop

Razer presenteerde tijdens de CES in Las Vegas haar Project Sophia. Project Sophia is volgends Razer de eerste modulaire gaming desktop ter wereld.

Gamers met een Project Sophia desktop kunnen deze volledig modulair inrichten. Denk aan het plaatsen van draadloze laders voor smartphones en muizen. Extra monitoren voor meer informatie en andere modules. Al deze modules kunnen magnetisch onder de tafel worden geklikt. Op die manier kunnen gamers nog naar smaak de plaatsing van de modules aanpassen. Haakt op de desktop staat een 65 inch OLED gaming monitor en de tafel is natuurlijk rondom verlicht met Chroma verlichting.

Samen met D-Box presenteerde Razer ook de Enki Pro gaming stoel. Door de samenwerking met D-Box wordt de gamer van haptische feedback voorzien tijdens het gamen, het kijken van films en luisteren naar muziek. In totaal worden al 2.200 games, films en audiotracks ondersteund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.