AOC Gaming GM510
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: AOC presenteert Nvidia Reflex muis

AOC bracht niet alleen nieuwe monitoren mee naar de CES. Het merk begint zich ook meer toe te leggen op gaming accessoires. Zo presenteerde het merk haar eerste gaming muis met Nvidia Reflex ondersteuning.

AOC Gaming GM510

De AOC Gaming GM510 muis is een rechtshandige muis met een honingraadpatroon. Hierdoor kon de muis zo licht worden gemaakt dat deze nog maar 58 gram weegt. Het hart van de muis is de PixArt PMW3389 optische sensor. Deze kan op 16000 DPI bewegingen registreren, met een versnelling van maximaal 50g. Daarnaast heeft AOC deze muit uitgerust met Kailh knoppen. Die zijn geproduceerd voor 80 miljoen kliks.

Met de ondersteuning van Nvidia Reflex, kan deze muis op een USB poort van een Nvidia Reflex ondersteunende monitor worden aangesloten. Bijvoorbeeld de AOC AG274QGM. Dit moet de latency tussen beweging en weergave verkleinen.

De AOC Gaming GM510 is per direct beschikbaar voor €39,90.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.