AGON PRO AG274QGM
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Agon beukt erin met 300Hz QHD mini-LED gaming monitor

Hoewel consolespelers net blij zijn dat ze de 120Hz op 4K aan kunnen tikken op de TV, schakelt Agon alweer verder voor iedereen met een gaming PC. De AGON PRO AG274QGM is een gaming monitor die op 300Hz is geklokt.

AGON PRO AG274QGM

De AGON PRO AG274QGM is een 27 inch gaming monitor met een QHD (2.560×1.440) resolutie. De monitor bevat een IPS mini-LED paneel. De monitor biedt ondersteuning voor Nvidia G-Sync Ultimate en de Nvidia Relax Analyzer. De monitor heef teen GtG snelheid van 1ms en bevat dankzij de mini-LED technologie 576 dimbare zones. Het display is VESA DisplayHDR 1000 gecertificeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.