Logo GadgetGear.nl
Acer Aspire Vero National Geographic Edition AV15-51R
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Acer presenteert de bijzondere Aspire Vero National Geographic Edition

Acer presenteerde vandaag een serie nieuwe Chromebooks tijdens de CES, maar één apparaat viel echt op. De Aspire Vero National Geographic Edition lijkt dé duurzame keus te zijn in het assortiment van het merk.

De Aspire Vero National Geographic Edition is een laptop die door het ontwerp moet denken aan de planeet aarde. Met iedere aankoop draag je bovendien bij aan de National Geographic Society. Een nonprofit dat zich inzet om mensen meer inzicht te geven in de wonderlijke wereld waarin we leven.

Acer Aspire Vero National Geographic Edition AV15-51R

De behuizing van de laptop zelf bestaat voor 30% uit gerecyclede plastics. De toetsen voor 50% en de laptop is ontworpen voor gemakkelijke reparaties en upgrades. Even RAM bijprikken of een grotere SSD plaatsen is dus geen enkel probleem.

Onder de motorkap van deze milieuracert ligt een elfde generatie Intel Core processor met een Intel Iris Xe GPU. Er is ondersteuning voor WiFi 6. Je krijgt een USB-C poort, twee USB-A poorten, waarvan één laadpoort die ook onder stroom staat wanneer de laptop in standby gaat. De laptop wordt uitgeleverd met Windows 11.

De Acer Aspire Vero National Geographic Edition AV15-51R komt ook naar Nederland en gaat €899 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.