Polestar 2 laat gebruikers betalen voor meer motorvermogen

Polestar 2

Betalen voor wat je al hebt. Het klinkt raar, maar software onderhouden kost ook geld. Autofabrikant Polestar kondigt dan ook een software update aan die extra motorvermogen oplevert, maar daar moet je wel €1.000 voor betalen.

Polestar heeft de update voor de Polestar 2 beschikbaar gemaakt in Nederland en zal dat spoedig ook doen in België. Daarbij gaat het enkel om een update voor het Long range dual-motor model van de Polestar 2 die niet onder een leasecontract vallen.

Met de update krijgt jouw Polestar 2 40kW aan extra motorvermogen en levert hij ook nog eens 20Nm extra koppelvermogen. Daarmee komt het totaal van de bolide op 350kW en 680Nm. Wel is het zo dat de extra koppel en vermogen enkel beschikbaar zijn vanaf een minimale snelheid van 70 kilometer per uur en bij een maximale snelheid van 130 kilometer per uur. Het zou dan ook vooral een sportievere rijervaring opleveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.