Google OnHub routers mogen in 2022 in de afvalbak

Asus TP-Link OnHub

Google kondigde eerder dit jaar al aan dat het de doelstelling heeft haar smart home producten zo’n vijf jaar te ondersteunen. Daarmee wordt het tijd voor de gigant om de Google OnHub WiFi routers naar de e-waste berg te verwijzen.

Asus TP-Link OnHub

De Google OnHub is een WiFi router die Google samen met TP-Link en Asus ontwikkelde. In 2022 zal Google stoppen met het leveren van software/beveiligingsupdates naar de oude hardware. Ook zal deze niet meer vanuit de Nest Hub aangestuurd kunnen worden.

Eigenaren van de Google OnHub kunnen wel een kleine tegemoetkoming verwachten. Google zal ze een kortingsbon sturen voor een nieuwe Nest WiFi hub. Let op, er zijn nog steeds veel webshops die deze routers nieuw aanbieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.