Binbok Wireless Switch Pro Controller
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Binbok Wireless Switch Pro Controller

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4.5 sterren.

THE GOOD

  • Tof ontwerp
  • Voelt goed aan
  • Turbo knoppen
  • Verlichting

THE BAD

  • Saaie doos

In de meest saaie doos die je kunt inbeelden, vinden we vandaag misschien wel de best uitziende Nintendo Switch controller die we in tijden hebben gezien. De Binbok Wireless Switch Pro Controller is transparent met een bijzonder craquelé effect er overheen. In dit geval in het wit, maar er is ook een zware uitvoering.

Binbok Wireless Switch Pro Controller

Unboxing

In de verpakking van de Binbok Wireless Switch Pro Controller vinden we de controller, een handleiding en een USB-A naar USB-C kabel om de controller op te laden. Deze kan natuurlijk direct op de USB poort van de Switch dock worden aangesloten of ieder andere USB-A lader.

Binbok Wireless Switch Pro Controller

Ontwerp

Zoals aangegeven, maakt Binbok bij de productie gebruik van een bijzonder procedé om de rubber-achtige coating op de transparante plastic delen aan te brengen. Dit proces maakt de bovenkant ook lekker anti-slip. Wat heel fijn is tijdens zweterige dagen.

Binbok Wireless Switch Pro Controller

In de controller zijn ook verschillende verlichtingszones aangebracht. De verlichting kun je zelf naar smaak aanpassen. In totaal zitten er 8 LED’s in die je in 7 kleuren of een kleurenmix kunt instellen.

Controlls

Wanneer je het nodig hebt, kun je gebruik maken van de turbo modus op deze Binbok Wireless Switch Pro Controller. Daarnaast zit er een 6-assige gyro sensor in voor games als Breath of the Wild. Twee vibratie motoren geven je feedback tijdens het gamen. Dit voelt niet zo precies als bij de originele controllers van Nintendo, maar voor een fractie van de prijs zijn we echt wel tevreden over wat Binbok levert.

Binbok Wireless Switch Pro Controller

Qua kwaliteit van de knoppen, voelen ze vergelijkbaar aan als die van de pro controller van Nintendo. We gaan er vanuit dat de kwaliteit dan ook niet veel zal afwijken.

Conclusie Binbok Wireless Switch Pro Controller

De Binbok Wireless Switch Pro Controller is een waardige vervanging voor Nintendo’s eigen Pro controller. De verlichting is een leuke bonus, maar de afwerking aan de bovenkant maakt deze controller echt uniek. Bovendien ligt hij wel heel erg lekker in de hand. Aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.