Logo GadgetGear.nl
The Conjuring 3 op Blu-Ray
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: The Conjuring 3 – The Devil made me do it op Blu-Ray

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 3.5 sterren.

THE GOOD

  • Aardig verhaal
  • Erg goed acteerwerk
  • Erg toffe effecten
  • Tof bonusmateriaal

THE BAD

  • Niet het meest spannende verhaal uit de series

Met Halloween kunnen we ieder jaar toch weer een nieuw hoofdstuk uit het Conjuring universum verwachten van Warner Bros. Dit jaar is het The Conjuring 3 – The devil made me do it waarin we weer op pad gaan met de beroemde familie Warren.

Ook dit jaar treden acteurs Patrick Wilson en Vera Farmiga opnieuw in de huid van Edward Warren Miney en Lorraine Rita Warren. Het gezin Warren leefde tot 2019 en stond bekend om hun avonturen als duivelsuitdrijvers. Met name Ed positioneerde zich in de VS als expert op het gebied van demonen terwijl Lorraine paranormaal begaafd zou zijn.

De avonturen van de twee zijn legendarisch en hebben geleid tot een eigen serie met horrorfilms rondom The Conjuring. De serie kent verschillende spin-offs waarvan de films met de pop Annabelle het bekendst zijn.

In The Conjuring 3 The Devil made me do it, gaat het om Arne Cheyenne Johnson. Een jongen die bij een duivelsuitdrijving zelf bezeten lijkt te zijn geraakt. Wanneer hij voor moord wordt opgepakt, worden Ed en Lorraine ingeschakeld om uit te zoeken of de jongen echt zelf de moord heeft gepleegd. Wanneer de jongen niet reageert op tests die moeten aanduiden dat de jongen bezeten is, start de zoektocht naar welke krachten een rol spelen in deze moordzaak.

Bonus

Het leukste aan deze release zit hem in het bonusmateriaal. Natuurlijk wordt daar ingegaan op het bijzondere koppeltje dat de Warrens zijn. Op de wereld van het ‘bezeten’ zijn, uitdrijvingen en het occulte. Echt top is DC Horror Presents: The Conjuring: The Lover 1. Fans van de films, willen deze extra’s niet missen.

Conclusie The Conjuring 3

The Conjuring is een horrorserie die lekker onder je vel kan gaan zitten. De spanningsopbouw in de film resulteert met grote regelmaat in scares. Het verhaal is zeker uniek in de serie, maar zeker niet het engste verhaal dat de serie te bieden heeft.

The Conjuring 3 kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.