Wat gaat Apple vanavond brengen?

Apple iPhone 12

Vanavond is het grote Apple evenement. Natuurlijk verwachten we daar de nieuwste generatie iPhone, maar er is waarschijnlijk nog heel veel meer waar de techgigant mee komt.

iPhone 13

Op de foto bij deze post zie je nog de iPhone 12, maar inmiddels verwachten we natuurlijk de iPhone 13. Met de vorige generatie ging Apple terug naar het klassieke design van de derde en vierde generatie. We verwachten dat Apple deze prachtige designlijn zal doorzetten in de iPhone 14.

Kenmerkend zou een nieuwe gezichtsscanner zijn. Deze zou mondmaskercompatible moeten zijn en een eigen inkeping in het ontwerp krijgen. Het camera-eiland zou wat dikker worden door nieuwere en beter lenzen en mogelijke verbeteringen in de optische beeldstabilisatie.

Apple iPhone 12

In totaal verwachten we drie modellen. De top twee zouden voor gamers een 120Hz scherm meekrijgen en daarmee beter meedoen met de Android markt. Daar zijn 144Hz displays inmiddels de benchmark voor gamers.

Ook zou Apple een always-on display gaan ondersteunen. Dit zou dan ook de reden kunnen zijn dat Apple grotere accu’s gaat gebruiken.

Het wildste gerucht is dat Apple ook satelliettelefonie zou ondersteunen. Daarmee krijg je letterlijk een wereldwijd bereik met jouw iPhone. Het zou ook de opmars kunnen beteken van Apple als telefoonprovider. Met een slimme satelliet roaming deal zou Apple de KPN’s van deze wereld compleet buiten spel kunnen zetten. Zoals gezegd, een wild gerucht.

Apple Watch

Met de nieuwe iPhone verwachten we ook een nieuwe generatie Apple Watch. De innovatie bij de nieuwe generatie zou vooral vanuit de sensordata komen. Hier verwachten we nieuwe health functies van Apple.

De Apple Watch 7 zou ook een groter display krijgen. In beide maten zou je een millimeter meer display kopen. Qua design verwachten we een enorme upgrade. Mogelijk wordt het klokje hoekiger om zo beter bij de iPhone en iPad te passen. Eigenlijk is de Watch de afgelopen jaren nauwelijks veranderd. Hierdoor is het voor outsiders niet direct zichtbaar welke generatie er om een pols hangt.

De stream is vanavond vanaf 19:00 live te bekijken. De link staat onder anderen in onze sidebar van GadgetGear.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.