Sennheiser introduceert de CX Plus True Wireless

Sennheiser CX Plus True Wireless

Sennheiser heeft een nieuwe True-Wireless headset uitgebracht met haar TrueResponse driver als basis. Een 7mm driver met een op maat gemaakte magnetenset en drie kanaals ventilatie. Waar andere kiezen voor een multi-driver opstelling voor high-end audio is Sennheiser van mening dat het met deze ene bijzondere driver ook gewoon kan.

De Sennheiser CX Plus True Wireless is een volwaardige ANC headset en beschikt dus over ruisonderdrukking. Daarnaast is het mogelijk om geluid van buiten door te laten op de oordopjes. Bediening van de oordopjes is op basis van aanraking en er is ondersteuning voor digitale spraakassistenten.

Sennheiser CX Plus True Wireless

Geluidskwaliteit is altijd erg belangrijk geweest voor Sennheiser. Dit zien we ook terug in de specs. Het merk kiest voor Bluetooth 5.2 in combinatie met ondersteuning voor SBC, AAC, aptX en aptX Adaptive. Met de ingebouwde EQ kun je het geluidsprofiel verder naar smaak tunen.

Hoelang de speelduur is op een oordopje laat het persbericht nog niet weten. Welk dat je de speelduur met de charging case kunt oprekken naar 24uur.

De oordopjes liggen vanaf 28 september in de winkel voor €159,99. Je hebt de keuze uit wit en zwart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.