Corsair lanceert nieuw RGB DDR4 geheugen voor gamers

CORSAIR VENGEANCE RGB RS

Deze week lanceert Corsair twee nieuwe geheugenmodules in haar Vengeance DDR4 Series. Het gaat om de CORSAIR VENGEANCE RGB RT en CORSAIR VENGEANCE RGB RS.

CORSAIR VENGEANCE RGB RT en CORSAIR VENGEANCE RGB RS

Corsair zal de VENGEANCE RGB RT geheugenrepen leveren in kits tot 256GB en met een snelheid van maximaal 4.600MHz. De VENGEANCE RGB RS komt in kits tot 128GB met een snelheid tot 3.600MHz. Om die snelheid vast te houden, komen de geheugenrepen met aluminium heatspreaders. Beide modellen komen met een 6-zone RGB iCue LED strip bovenop de modules. Beide geheugenmodules zijn ontwikkeld om optimaal te presteren op AMD systemen. De RS komt echter ook met Intel XMP 2.0 ondersteuning voor Intel moederborden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.