Asustor lanceert de ASW205T Switch’nstor

Asustor heeft een nieuwe switch gelanceerd. Met de ASW205T Switch’nstor kun je jouw netwerk upgraden naar 2.5 gigabit. Let wel, ‘stor’ is een verwijzing naar de merknaam. Het is dus niet zo dat je de switch ook kunt gebruiken voor storage.

Asustor ASW205T

De ASW205T Switch’nstor is een 5-ports unmanaged netwerk switch van 350 gram. De switch is gemaakt voor Cat5e netwerkkabels en is downward compatible met 100 megabit en 1 gigabit hardware. De chipset achter de switch kan in totaal 12.5 gigabit per seconde tegelijk verplaatsen over de hardware. Er is ondersteuning voor 12K jumbo frames. De switch trekt 10W aan stroom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram