Asustor ASW205T
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Asustor lanceert de ASW205T Switch’nstor

Asustor heeft een nieuwe switch gelanceerd. Met de ASW205T Switch’nstor kun je jouw netwerk upgraden naar 2.5 gigabit. Let wel, ‘stor’ is een verwijzing naar de merknaam. Het is dus niet zo dat je de switch ook kunt gebruiken voor storage.

Asustor ASW205T

De ASW205T Switch’nstor is een 5-ports unmanaged netwerk switch van 350 gram. De switch is gemaakt voor Cat5e netwerkkabels en is downward compatible met 100 megabit en 1 gigabit hardware. De chipset achter de switch kan in totaal 12.5 gigabit per seconde tegelijk verplaatsen over de hardware. Er is ondersteuning voor 12K jumbo frames. De switch trekt 10W aan stroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.