Logo GadgetGear.nl
PhatFour-Sidecar
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De Nederlanders van Phatfour maken fatbike met zijspan

Wie mij een beetje kent, weet dat ik verslaafd ben aan de Urban Drivestyle UDX. De Nederlanders doen er nu een tandje bovenop met hun fatbike. Zij lanceren nu een zijspan voor fatbikes!

Het begon volgends de makers als een grapje, maar het smaakte al snel naar meer. Hoewel fatbikes al snel opvallen op het fietspad, lijken fatbikes doorgaans toch wel heel erg op elkaar. Met een zijspan kun je natuurlijk een nog onvergetelijkere indruk op het fietspad achterlaten.

PhatFour-Sidecar

Het zijspan krijgt de naam Phatfour Sidecar mee. Met twee pinnen is deze op het frame van een fatbike te bevestigen. Hij is er zowel met een zitje voor koters als grote bak voor jouw marktplaatsaankopen. Je kunt er 50 kilo aan gewicht inleggen. Doordat het zijspan slechts 39 breedte toevoegt, zou je nog moeiteloos langs paaltjes moeten kunnen fietsen. De boodschappenbezorgers van Gorillaz testen zelfs ook al met drie van deze combinaties op de weg. Daarvoor zijn koelboxen in het zijspan gemonteerd.

Beschikbaarheid

De Phatfour Sidecar kost €875.

2 reacties

  1. Een goedenavond ik heb een vraag over jullie zijspan kan ik hem ook bij jullie bestellen zo ja hoe en wat ik hoor het wel Groetjes van bert-jan

    1. Als GadgetGear richten wij ons op product-beoordelingen en nieuws. We verkopen niets. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van de producten die we bespreken, kun je het beste googelen naar de specifieke fabrikant en het product, in dit geval ‘Phatfour’ en ‘sidecar’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.