Zelda en Loftwing amiibo verschijnt op 16 juli

Goed nieuws voor de Amiibo verzamelaars. 16 juli verschijnt die van Zelda en Loftwing bij Nintendo. Uiteraard om de lancering van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD kracht bij te zetten.

Met de nieuwe Amiibo is het mogelijk om extra checkpoint in de game te creëren. Met Loftwing kun je dus gemakkelijker navigeren in de wereld van Legend of Zelda: Skyward Sword HD.

Zelda en Loftwing Amiibo

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD is een remake van de originele Legend of Zelda: Skyward Sword die in 2011 op de Nintendo Wii verscheen. Het was één van de eerste titels die alleen speelbaar was met de Wii Motion Plus controller van Nintendo.

Naast de Amiibo zal Nintendo ook met een nieuwe set Joy-Con controllers in Legend of Zelda: Skyward Sword uitvoering komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram