Space Jam 4K Blu-Ray
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Winnen: 3x Space Jam op 4K

Speeltijden Space Jam: A New Legacy is net in de bioscoop en dat wordt gevierd bij GadgetGear.nl. Van de ballers van Warner Bros. mogen we namelijk drie 4K Blu-Ray releases van de originele Space Jam met Michael Jordan weggeven!

In de originele Space Jam wordt pro basketballer Michael Jordan door Bugs Bunny gestrikt. Hij moet de basketbalwedstrijd van zijn leven spelen tegen buitenaardse monsters. De toekomst van de cartoonhelden staat op het spel. Tijd voor de legende om te laten zien dat hij net zo handig is met ballen als Bugs Bunny en zijn vrienden
 of andersom natuurlijk 😉

Space Jam 4K Blu-Ray

Wil je één van deze waanzinnige prijzenpakketten van onze vrienden van Warner Bros. winnen? Natuurlijk like je ons al op Facebook. Sharing is caring, dus deel het bericht met je vrienden. Stuur ook even je mail naar wedstrijd@gadgetgear.nl. Als je wint, sturen we komende week meteen het pakket af.

Maak je geen zorgen, alleen de mail van de winnaar bewaren we een half jaar (je mag maar eens per half jaar winnen). De rest van de mails gooien we weg om jullie privacy te bewaken. Je hebt tot en met 31 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.