Logo GadgetGear.nl
Impossamole
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Piko kondigt 3 nieuwe Atari Jaguar games aan

Atari lanceerde haar 64-bit spelcomputer de Atari Jaguar in 1993. Pas jaren later werd het enigszins een succes toen Intertoys overstock van Atari in Nederland ging verkopen. Piko Interactive brengt nu drie nieuwe titels op originele spelcassettes uit voor deze retro spelcomputer.

De drie titels komen zoals je van Atari Jaguar games gewend bent. Dus keurig in een kartonnen doosje en met een grote, papieren handleiding erbij. Het gaat om drie games die al eerder eens zijn uitgebracht. Alleen nu voorzien van verbeterde gameplay en nieuwe audiotracks. De verwachting is dat de titels in augustus/september in de virtuele winkelschappen liggen.

Head over Heals

Deze klassieke puzzelgame van Ocean Software verscheen op de Amiga, Atari ST, Atari Jaguar en een serie aan 8-bit systemen. Deze heeft een remaster gekregen voor Atari’s 64-bit platform.

Head Over Heels

Switchblade

Switchblade is de enige titel die vrijwel zonder aanpassingen opnieuw op de markt komt. De enige echte aanpassing is dat Switchblade een nieuwe verpakking heeft gekregen. De artwork op de verpakking is ontworpen door de oorspronkelijke ontwikkelaar van de game.

Switchblade

Impossamole

Deze klassieker heeft een volledige remaster ondergaan. Verbeterde audio, minder bugs en een beter te begrijpen gameplay.

Impossamole

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.