Tesla Supercharger
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ook andere merken mogen laden bij Tesla

De zomervakantie is in volle gang. Wil je onderweg jouw elektrische bolide opladen, maar is Tesla niet jouw merk? Dan heb je binnenkort geen probleem meer. Tesla gaat haar netwerk openstellen.

Tesla heeft inmiddels een netwerk van 25.000 laders wereldwijd. Hier in Nederland zijn de Tesla laadpalen ook volop te vinden. Onder anderen door een deal met Van der Valk, waardoor veel laadstations bij de hotels op de parkeerplaatsen zijn gezet. Een win win omdat je als automobilist wellicht dan ook even een hapje of een drankje koopt terwijl de auto de lader leegtrekt.

Tesla’s Elon Musk liet weten dat het bedrijf begonnen is met deze grote stap voor non-Tesla rijders. Toch houdt het bedrijf nog een kleine slag om de arm. Het is nog niet bekend hoe snel het vrijgeven gaat en welke markten eerst worden geopend voor andere elektrische auto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.