Innr Outdoor Flex Light Colour
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Innr maakt nu deel uit van Works with Homey

Innr bouwt al sinds 2021 slimme lampen die integreren met, maar ook concurreren met Philips Hue. Sinds vandaag maakt Innr deel uit van het Works with Homey programma. Hierdoor integreren de lampen van Innr beter met het Homey platform.

Met Innr kunnen Homey gebruikers vele nieuwe binnen- en buitenarmaturen vanuit Homey aansturen. Homey maakt het mogelijk om deze mix ’n match te combineren met sensoren van andere merken / gebeurtenissen in en om het huis. Denk aan schakelprogramma’s op basis van zonsondergang of wanneer de oven klaar is met een bakprogramma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.