Logo GadgetGear.nl
Oculus Quest 2
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gelekt: De 128GB en 256GB Oculus Quest 2

Het lijkt erop dat Facebook met een hardware upgrade komt voor haar Oculus Quest 2. Vandaag lekten afbeeldingen op internet met een nieuwe verpakking van de populaire VR bril.

Facebook zou al gestart zijn met het uitleveren van een nieuwe uitvoering van de Oculus Quest 2. De VR bril is populair omdat hij zowel standalone als VR bril kan werken, als VR bril voor gebruik op een gaming PC.

Oculus Quest 2

De 128GB versie zou volgends GamerGen niet naast de 64GB versie in de schappen komen te liggen. Het 128GB model zou daadwerkelijk de 64GB variant gaan vervangen. De prijs van het 128GB model zou dan ook hetzelfde zijn. In Japan verscheen echter een advertentie die suggereert dat er nog wel een duurder model aankomt, met 256GB aan interne opslagruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.