Dit is de Elgato Stream Deck

Gelijktijdig met de lancering van de Valve Stream Deck, komt ook Elgato met een nieuw Stream Deck. Hoewel de producten dezelfde lanceringsdatum en naam delen, heeft die van Elgato een heel ander doel.

De Elgato Stream Deck 2 is namelijk een tool om gemakkelijk effecten in livestreams te laten zien. Om deze goed te organiseren kun je de effecten met iconen onder de knoppen zetten. De transparante knoppen zitten namelijk boven een groter LCD display.

De nieuwe Stream Deck krijgt een verbeterde standaard en een verwisselbare USB-C kabel. Ook kunnen de frontjes verwisseld worden. Zo kun je de Stream Deck beter op jouw bureau aanpassen. Nieuwe frontjes kosten €10 per stuk.

Elgato Stream Deck en Wave XLR

Aansluitend op de Elgato Stream Deck, komt het merk ook met de Wave XLR-audiointerface. Een vergelijkbaar kastje, maar dan met een hele grote volumeknop met LED aanduiding. Deze maakt het mogelijk een XLR microfoon aan te sluiten en qua volume goed af te stemmen. Om de compatibiliteit zo hoog mogelijk te houden, kan de interface 48V phantom power bieden.

De Elgato Stream Deck gaat €150 kosten. De Elgato Wave XLR €170.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram