CNN+ Logo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CNN lanceert eigen streaming dienst CNN+

Na Disney+ en Discovery+ lanceert CNN nu CNN+. Een betaalde streamingdienst die naast het eigen CNN kanaal komt te draaien en vooral on-demand content zal gaan bieden.

CNN+ Logo

Deze stap om CNN een eigen dienst in het leven te laten roepen is bijzonder. WarnerMedia News is onderdeel van Warner. Warner is echter net in mei met Discovery gefuseerd, waardoor het eigenaar is van Discovery+. De verwachting was dan ook dat het aanbod van CNN onderdeel zou worden van Discovery+ in plaats van een zelfstandige entiteit. Voor de lancering van CNN+ worden 450 werknemers aangenomen. Hoe gemakkelijk de dienst in Nederland te krijgen zal zijn, is nog onbekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.