Logo GadgetGear.nl
Busch Jaeger DAB+ Radio
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Busch-Jaeger introduceert in-wall DAB+ radio

Busch-Jaeger (onderdeel van ABB) introduceert vandaag een nieuwe DAB+ radio. Het gaat om een in-wall model dat dus ingebouwd kan worden tussen het andere schakelmateriaal.

De Busch-Jaeger bestaat uit twee modules. Één met de radio-interface en één met een 5 inch mono speaker uit het Busch-Jaeger AudioWorld programma. De modules gaan in een standaard inbouwdoos. Door de technologie die is gebruikt, mag de radio ook in de badkamer geplaatst worden.

Busch Jaeger DAB+ Radio

Wil je een betere audiokwaliteit uit de radio halen, kun je via Bluetooth eigen draadloze speakers aansluiten. Andersom kan ook. Dan stream je via je smartphone naar de speaker van Busch-Jaeger.

Weergave van de radiostations en de content die via het DAB+ signaal binnenkomt, is te zien op het kleurendisplay van de radio.

Wie hoopt de aansturing van deze radio’s te centraliseren heeft pech. Het systeem lijkt niet te zijn gemaakt om met het Free@Home platform van Busch-Jaeger te werken. Eerder stopte Free@Home ook al stilletjes met de ondersteuning van Sonos speakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.