Nvidia introduceert nieuwe videokaarten

Nvidia RTX 3080 Ti

Misschien zit je nog op de levering van de GPU van vorig jaar te wachten, toch lanceert Nvidia alweer een nieuwe. Met de GeForce RTX 3080 Ti en GeForce 3070 Ti valt er weer heel wat te minen gamen.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Nvidai GeForce RTX 3080 Ti het nieuwe vlaggenschip van Nvidia. Deze nieuwe kaart is ontwikkeld op basis van de Ampere architectuur en ondersteunt DLSS, Reflex Latency reductie en meer nieuwe technologie. Daarnaast kun je met deze kaart prima je gaming sessies broadcasten. De kaart ligt eind deze week in de winkels met een adviesprijs van €1.199.

Nvidia RTX 3080 Ti

Diverse merken lieten deze week ook nieuwe laptops met Nvidia’s nieuwe RTX 30-Series GPU’s zien. Die laptop GPU’s zijn wat minder sterk dan de desktop GPU’s, maar tillen mobile gaming wel weer naar een nieuw niveau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.