Lenovo Smart Clock 2
Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Lenovo’s nieuwe klok en tablets

Lenovo gebruikt het Mobile World Congress om een aantal nieuwe tablets te presenteren. Daarnaast staat ook haar nieuwe Smart Klok 2 op het rooster. Een ideale gadget voor op het nachtkastje.

Lenovo Yoga Tab 13 (Yoga Pad Pro in China)

Voor entertainmentliefhebbers heeft Lenovo de Yoga Tab 13 meegenomen. Een 13 inch tablet met een enorm goed bedacht ontwerp. Bovendien is bijna de helft van de achterkant bekleed met Alcantara.

Kenmerkend is namelijk de verdikking onderin het ontwerp van de tablet. Deze maakt dat de rest wat dunner is en daarmee moderner oogt. Deze ruimte wordt ook benut voor een kickstand. Diezelfde kickstand kun je ook gebruiken om de tablet aan op te hangen.

De Yoga Tab 13 maakt gebruik van de Lenovo Precision Pen 2 en beschikt over een 8 megapixel selfiecamera.

Lenovo Yoga Tab 13

Het verhaal van deze tablet wordt al snel nog interessanter voor laptopgebruikers. Wanneer je het display via USB-C naar micro-HDMI hebt verbonden met je laptop, kun je het gebruiken als een tweede scherm voor jouw Windows computer.

Lenovo richt zich ook duidelijk op de poweruser. Onder de motorkap van de Lenovo Yoga Tab 13 ligt namelijk de Qualcomm Snapdragon 870 chipset met 8GB LPDDR5 werkgeheugen.

Lenovo Yoga Tab 11

Er komt ook een kleinere, 11 inch uitvoering van de tablet. Deze krijgt de naam Yoga Tab 11 mee. Deze heeft niet alleen een kleiner display, maar wordt ook aangedreven door de veel goedkopere MediaTEK Helio G90T chipset.

Lenovo Yoga Tab 11

Lenovo Tab P11 Plus

Wie meer productiviteit in zijn of haar tablet zoekt, kan aan de slag met de Lenovo Tab P11 plus. Deze tablet komt met een 11 inch display met een 2.000×1.200 pixels resolutie. De tablet is ook voorzien van quad speaker met Dolby Atmos. Ook hier kiest Lenovo weer voor de MediaTEK Helio G90T chipset, maar nu met 6GB werkgeheugen.

Lenovo Yoga Tab P11 Plus

Lenovo Smart Clock 2

Voor op het nachtkastje introduceert het merk de Lenovo Smart Clock 2. Een nieuwe smart clock, met een optionele voet. Die zorgt ervoor dat je jouw smartphone draadloos kunt opladen. Het licht zou minimaal moeten zijn voor de slaapkamer. Dat is ook waarom Lenovo er geen camera in plaatst. Het display heeft een doorsnede van 4 inch.

Lenovo Smart Clock 2

Beschikbaarheid

De Lenovo Yoga Tab 13 gaat €799 kosten en is vanaf deze maand verkrijgbaar. De Lenovo Tab 11 gaat €349 kosten en komt komende maand in de winkel te liggen. De Lenovo Yoga Tab P11 Plus ligt ook komende maand in de winkel voor €299. De Lenovo Smart Clock 2 komt in augustus uit voor €89,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.