Predator Apollo
Arjan Olsder
Arjan Olsder

BWIN introduceert Predator geheugen en opslagproducten

Het Predator merk kennen we al jaren van Acer. Daar zijn namelijk twee computerlijnen gericht op gamers. De Acer Nitro series en de Predator series. Hier bij GadgetGear wordt een groot deel van de content geproduceerd op Predator hardware, maar daar zat altijd geheugen en opslag van andere merken in. Dat hoeft nu niet langer.

Predator Talos
Predator Talos

Acer heeft blijkbaar de het Predator merk in licentie gegeven aan het Amerikaanse BWIN. Een merk dat in Nederland en België nog niet heel groot is, maar op de schouders van Acer weleens meer in het nieuws zou kunnen komen. Wij behoren wel tot de belangrijke markten voor het merk.

Predator Apollo
Predator Apollo

Onder het Predator merk komt BWIN onder anderen met Talos geheugen op basis van 8 lagen tellende PCB’s en het Apollo geheugen met RGB verlichting.

Daarnaast komt het met de Predator GB3500 NVMe opslaggeheugen onder het predator merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.