BWIN introduceert Predator geheugen en opslagproducten

Het Predator merk kennen we al jaren van Acer. Daar zijn namelijk twee computerlijnen gericht op gamers. De Acer Nitro series en de Predator series. Hier bij GadgetGear wordt een groot deel van de content geproduceerd op Predator hardware, maar daar zat altijd geheugen en opslag van andere merken in. Dat hoeft nu niet langer.

Predator Talos

Predator Talos

Acer heeft blijkbaar de het Predator merk in licentie gegeven aan het Amerikaanse BWIN. Een merk dat in Nederland en België nog niet heel groot is, maar op de schouders van Acer weleens meer in het nieuws zou kunnen komen. Wij behoren wel tot de belangrijke markten voor het merk.

Predator Apollo

Predator Apollo

Onder het Predator merk komt BWIN onder anderen met Talos geheugen op basis van 8 lagen tellende PCB’s en het Apollo geheugen met RGB verlichting.

Daarnaast komt het met de Predator GB3500 NVMe opslaggeheugen onder het predator merk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram