Binnenkort geen controller meer nodig voor Google Stadia

Het lijkt nog niet erg te vlotten met de populariteit van Google Stadia, maar de grote G doet wel heel hard haar best de dienst zo toegankelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door ook een controller overbodig te maken.

Wil je binnenkort gamen op Google Stadia, maar heb je geen controller voorhanden? Geen nood! Als we de geruchten van 9t05Google mogen geloven, heb je binnenkort geen Google Stadia controller meer nodig. Het zal dan mogelijk zijn om jouw smartphone als controller te gebruiken.

Toch is dit meer dan een toffe, nieuwe feature. Het zou ook bittere noodzaak zijn. Google heeft heel veel problemen met de bluetooth connectie tussen de Chromecast Ultra en de controllers. Voor die gamers zou dit echt een noodoplossing zijn, al is Google ook hard op zoek naar een echte oplossing.

Google plaatst sinds 2020 een bluetooth antenne in haar Chromecast producten. Dit maakt de installatie gemakkelijk, net als het gebruik in combinatie met Bleutooth accessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram