Logo GadgetGear.nl
Acer Chromebook CB317-1H
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Acer introduceert 17 inch chromebook

Acer presenteerde afgelopen week vier nieuwe chromebooks. In die markt heeft het bedrijf zelfs een primeur. Acer is altijd heel duidelijk geweest over haar commitment tot Google’s mobiele besturingssysteem en neemt de gok om ’s werelds eerste 17 inch Chromebook op de wereld te zetten.

Acer Chromebook CB317-1H

De Acer Chromebook 317 CB317-1H komt niet alleen met een flink 17 inch display, maar ook met een ultradunne rand. Het display draait op een FullHD resolutie en heeft een anti-reflectie coating gekregen. Optioneel krijg je een webcam in de rand van het display en er komt een uitvoering met touchscreen. Een andere optie wordt een verlicht keyboard. Het touchpad krijgt een numeriek 10-toetsen invoer voor iedereen die de numpad op het keyboard mist.

De 17 inch Chromebook wordt aangedreven door een Intel Celeron chipset. Deze biedt meteen ondersteuning voor WiFi 6. Op een enkele acculading moet de 17 inch Chromebook 10 uur te gebruiken zijn en je krijgt twee USB-C poorten.

De Acer Chromebook CB317-1H ligt komende maand in de winkel vanaf €399.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.