Steeds meer merken zeggen MWC beurs af

Het MWC (Mobile Wirld Congress) is sinds jaar en dag dé belangrijkste telefoonbeurs ter wereld. Vorig jaar was het ook dé eerste techbeurs die last kreeg van Corona. Sterker nog, GadgetGear.nl was uiteindelijk één van de weinige redacties in Barcelona om toch nog te rapporteren over die paar merken die wel hun perspresentaties deden.

MWC was van plan om de beurs met een beperkt publiek doorgang te laten vinden in Barcelona. Er zouden niet meer dan 50.000 bezoekers welkom zijn op de beursvloer. Ter illustratie, dat is ongeveer de helft van het aantal deelnemers in 2019.

Ericsson, Nokia, Sony, Facebook, Cisco, Oracle en Google hebben inmiddels GSMA, de organisator van de beurs, laten weten niet van plan zijn te komen. Ze vinden het risico te groot en geven de voorkeur aan een digitaal evenement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram