Logo GadgetGear.nl
Oxxio Logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oxxio klanten over naar KPN

Oxxio draagt de komende tijd een deel van haar klantenportfolio over aan KPN. Het gaat om Oxxio gebruikers die diensten als internet, bellen en televisie overnemen. Oxxio zelf wilt zich meer richten op de energiemarkt. De diensten zouden niet meer bij het merk passen.

Voor klanten gaat er niet heel veel veranderen. Die zaten al op het netwerk van KPN. De apparatuur blijft dus hetzelfde. Het zal in begin vooral een administratieve aanpassing zijn. Zo blijven voor nu ook de prijzen van de pakketten gehandhaafd, al zijn er net enkele prijswijzigingen doorgevoerd door het merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.