Kijkshop, Directsale.nl en andere webshops failliet

Afgelopen maand was het al niet meer mogelijk om bestellingen te plaatsen op de webshop van Kijkshop en die van moedermaatschappij DirectSale.nl, Lumi Plaza en PlazaSale. Gisteren werden de webwinkels failliet verklaard.

De webwinkels zijn door de rechter in Den Haag failliet verklaard. Er is direct een curator aangesteld om te toekomst van de webshops, die allen onder dezelfde eigenaar vielen, te onderzoeken. Of shoppers hun bestelde goederen nog mogen verwachten is twijfelachtig.

Kijkshop ging al eerder failliet. Dat was in 2018. Alle winkels gingen toen dicht. Konrad van den Bosch kocht de naam uit de failliete boedel om er een nieuwe webshop onder te starten. Nu, begin 2021, valt het doek opnieuw voor deze oude Nederlandse naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram