Afrekenen is niet meer mogelijk bij Kijkshop.nl
Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Staat Kijkshop.nl wederom op omvallen?

Het lijkt wederom niet goed te gaan met het oer-Hollandse Kijkshop. In 2018 ging de winkelketen, met toen nog 100 vestigingen, failliet. In 2019 maakte het merk onder de vlag van DirectSale een doorstart online, maar bij zowel Kijkshop als DirectSale lijkt narigheid in de lucht.

We werden vanmorgen door een lezer getipt dat het niet meer mogelijk is om een bestelling af te rekenen bij de webshop. Bij een test van onze redactie blijkt dit bij zowel Kijkshop.nl als Directsale.nl te spelen. Beide webshops beschikken niet meer over betalingsmogelijkheden.

Afrekenen is niet meer mogelijk bij Kijkshop.nl
Afrekenen is niet meer mogelijk bij Kijkshop.nl

Kijkshop is bij Thuiswinkelwaarborg aangesloten. DirectSale niet. Beiden zitten wel op Trustpilot, waar de scores hoog lijken. Toch regent het ook daar de laatste dagen reviews met 1 ster.  De klantenservice van de webshops blijkt telefonisch onbereikbaar.

Twijfelachtige Trustpilot waarderingen

Bovendien laat Kijkshop.nl een Trustpilot score van 5 sterren zien terwijl de webshop in werkelijkheid op 3,6 sterren staat. DirectSale laat 4 sterren zien terwijl die op 3.7 sterren staat. In hoeverre Trustpilot meewerkt aan deze onjuiste weergave in de Kijkshop.nl webshop is onbekend.

Toekomstbeeld

Wat de toekomst is voor klanten die nog op hun spullen wachten, is onbekend. Dat beide webshops geen betalingen meer aannemen is in ieder geval een duidelijk signaal dat er qua bedrijfsvoering iets mis is.

2 reacties

  1. Ik heb 11 jan een jacuzi gekocht en betaald 3159.00 euro maar geen jacuzi ontvangen begin maart weer een bericht gestuurd wanneer ik het kan ontvangen. Keurig bericht terug gehad word begin april.
    Nu naar de berichten dat het niet goed gaat met de kijkshop heb ik er geen goed gevoel erover.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.