Shop till you drop met deze Huawei AppGallery tips

Een wijze dame zei ooit: “Anyone who says money can’t buy happiness doesn’t know where to shop.” Wie zijn wij van GadgetGear om daaraan te twijfelen? Dat de winkels nog maar mondjesmaat open mogen houdt gadgetfreaks en shopaholics natuurlijk al lang niet meer tegen. Bestellingen worden steeds vaker via smartphones gedaan en webwinkels investeren dan ook volop in hun apps op AppGallery. Een greep uit het aanbod:

Amazon

De bekendste webwinkel ter wereld behoeft eigenlijk geen introductie. Nederlandse ondernemers bekijken Amazon met argusogen, want al jaren wordt voorspeld dat de Amerikaanse techreus onze webwinkelmarkt wel even op z’n kop komt zetten. Vooralsnog lijkt het allemaal mee te vallen. Nederlanders shoppen nog altijd veel liever bij Bol.com of Coolblue en Amazon heeft nog niet eens volwaardig distributiecentrum in Nederland. Vooral mannelijke, hoogopgeleide koopjesjagers weten hun weg naar de Amerikanen al te vinden en dat is niet verwonderlijk. Volgens de Consumentenbond zijn onder andere elektronica en wearables namelijk voordeliger bij Amazon dan bij ‘onze eigen’ webshops. Dat is dan toch wel lekker! 

Download Amazon.

Aliexpress

Shoppen op de Chinese webshop Aliexpress voelt als grabbelen in een grabbelton. Van onbegrijpelijk goedkope maar prima bruikbare hardware tot nogal voordelige hardloopschoenen die ons wel héél erg bekend voorkomen (ahum Nike) tot producten waarvan je alleen maar kunt denken: WHY?!! Maar toch. Als je weet waar je naar moet zoeken, ben je super voordelig uit. En net als op echte, offline Aziatische markten, kun je er uren rondneuzen en je verwonderen over de kleurrijke selectie exotische, rare en goedkope producten. 

Download Aliexpress.

Vinted

Marktplaats was lange tijd eigendom van een kringloopwinkelbedrijf en dat merk je nog steeds als je er op zoek gaat naar tweedehands kleding: je moet wel erg goed zoeken om een mooi item te vinden. Op Vinted is dat allemaal een stuk beter geregeld: je kunt er terecht voor zowel goedkope tweedehandsjes als voor sjieke vintage items. Afgelopen jaar nam het platform nog het Nederlandse United Wardrobe over, waardoor het lokale aanbod super prima is. 

Download Vinted.

AH

Huawei heeft niet alleen grote, internationale webshops aan AppGallery toegevoegd. Ook ons aller Albert Heijn staat op de appshop. Gebruik dit appie om boodschappen te bestellen of als ‘offline’ boodschappenlijstje voor als je met mondkap en al de supermarkt in duikt. Tegenwoordig is dat trouwens een van de leukste uitjes die we kunnen bedenken #sad.

Download de AH-app.

Listonic

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar de notes van onze smartphones staan vol met oude en nieuwe boodschappenlijstjes. Werkt op zich prima, maar als je je leven écht op orde wil krijgen (en wie wil dat nou niet), dan is Listonic iets voor jou. Met deze boodschappenlijst-app hou je precies bij welke producten je nodig hebt en hoeveel dat je gaat kosten. Beste feature: de gedeelde lijst. Heb je de koekjes weer eens opgemaakt, zet ze op de lijst en wacht geduldig tot je betere wederhelft de voorraad weer voor je aanvult. Kun jij lekker op de bank blijven hangen. Bonus! 

Download Listonic.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dennis van Dijk
Mijn passie zit in muziek en entertainment. Deze passie draag ik graag sinds 2012 uit op GadgetGear.nl.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram